
Köfte Türk mutfağında pek çok çeşidinin pişirildiği, beğeni ile tüketildiği et türü gıdalarımızdan. Ülkemizin her yöresinde lüzum restoranlarında lüzum evlerde sofraların vazgeçilmezi olarak her vakit konumunu almakta. Türk toplumu vejetaryen beslenmeye ideal yapı sergilemez ev yemeği olarak pişirilen sebze çeşitleri de et tipleri ile zenginleştirilerek tüketilmektedir.
Türk insanı et sever, Türk insanı et ile pişirilen yemek çeşitlerini tüketmekten büyük keyif alır, Türk insanı köfte sever. Köfte evlerimizde nerede ise haftada en az iki kez pişirilen bir yiyecek olmakla birlikte lüks restoranlarda ya da ufak işletmelerde ya da büfelerde menünün içersinde köfte kesinlikle vardır. Sadece köfte ve Türk kültüründe köftenin en iyi dostu olarak tüketilen piyaz satmak üzere açılmış lokantalar derhal her bölümde hizmet vermektedir.

FRANCHİSİNG OLMAK
Kendi işinizin patronu olabilir, daha az risk alabilir, daha az yorulabilirsiniz. Günümüzde markalaşma çalışmalarını, nitelik idare sistemlerini belirleyen Avrupa standartlarına bağlı hizmet zihniyeti ile iş hareketlerini sistemleştiren işletmecilik zihniyetinı süregelen biçimde uygulamaya geçirmiş firmalar Franchising ile zincirlerine yenilerini ekleyerek büyüme gösteriyorlar. 21 Yüz Yıl ticari stratejileri ekonomi dünyasının aktörlerini detaylı biçimlerde birleşmeye yönlendirmekte ekonomi dünyasının dinamizmini bu şekilde yükseltmeye çalışırken kuvvetli rekabetin de alt yapısını hazırlamaktadır.
DÜKKÂN AÇMAK
Mekân tasarımı, reklâm çalışmaları, bölge konularında hiç zorlanmayacaksınız çünkü çözüm ortağınız Franchising aldığınız firma çalışma sisteminiz, hizmet nitelik standartlarınız, personel eğitimi konularında size tam destek verecek bulgular ve sistemler elinize hazır olarak ulaşacaktır.
Bir yanıt yazın